fbpx

🚀Посрещнете новото ниво в търсенето на кандидати с UPGRADE-а на nPloy🚀

Истински UPGRADE в откриването на точните кандидати

14.01.2020 / ВТОРНИК / #01 ИЗДАНИЕ 1 / УСТ. 2018  1 


nPloy NEWSНие в nPloy добре познаваме работата и трудностите, с които се сблъскват HR-специалистите в търсенето на точните кандидати за позицията.
Затова се радваме да споделим с вас, че добавихме още изключително полезни функционалности в платформата, които ще направят работата ви по-лесна, приятна и успешна.

UPGRADE НА ИНФОРМАЦИЯТА,
КОЯТО ПОЛУЧАВАТЕ

Нека числата говорят
Нищо не говори по-ясно и точно от числата. Затова добавихме Dashboard Statistics. Вече ще имате достъп до разнообразни данни за платформата и поведението на потребителите. Вижте коя е най-популярната професия в приложението, какво е съотношението между харесана от потребители обява – одобрени кандидати, колко кандидати са харесали и колко не- обявата и т.н. Числата казват много и важни неща

UPGRADE на обявите

Публикувайте практично

Вече можете да дублирате информацията от публикувана от вас обява. Това ви спестява въвеждането на целия текст отначало, когато информацията за позицията е сходна. Просто сменете или добавете език, вместо да започвате отначало. That easy.

Точни изисквания – точни кандидати

Ъпгрейднахме и функцията за изискване на конкретно ниво на владеене на език
(basic/ intermediate/ advanced/ proficient/ native) за позицията. Сега само точно, който трябва, ще вижда обявата.

Фокус върху предимстватa

Вече разполагате със специална секция, в която да добавяте benefits на позицията. Опция, която определено може да наклони везната във ваша полза. Акцентирайте на това, което предлагате повече от другите.

Повече типове работа – повече точни кандидати
Кандидатите ще могат да филтрират позициите по тип работа и да виждат само това, което търсят. Освен full time, добавихме internship, traineeship и remote work. Все пак не всяка позиция изисква full time, а и така си разширявате опциите за откриване на подходящите кандидати – студенти, втора работа, млади родители, хора и от други градове. Повече възможности за всички.

Скрийте заплащането, без да се лишавате от нищо

Абонатите на план “Pro” и “Unlimited” вече разполагат с възможност да скрият диапазона на заплащането, което позицията предлага. Тази информация все пак трябва да бъде въведена – за целите на алгоритъма на match-ването. Кандидатът няма да знае конкретика, но ще знае, че заплащането за тази позиция съвпада с неговите очаквания. Win-win, нали?

UPGRADE на Jobs секцията

По-удобно проследяване на процеса
Добавихме два нови етикета за статуса на кандидатите.
Освен досегашните
 disapproved /  approved  /  hired  ,
вече можете да отбелязвате и статус  interview  и  2nd interview   . Очаквайте скоро и възможност за създаване на ваши (custom) статуси. Ориентирайте се сред списъка с кандидати от пръв поглед.

UPGRADE на комуникацията

Насрочете интервю директно в чата
Директно през чата и без излишни формалности, имейли, телефонни разговори и календари, може да уговорите час за интервю. Платформата ще напомни и на кандидата и на рекрютъра за срещата.

Споделяйте повече и по-пълноценно
В чата работодателят и кандидатът вече могат да си споделят и файлове, с които да се представят взаимно един на друг по-пълноценно – портфолио, препоръка, сертификат, презентация или снимка. По-лесно и удобно и за двете страни е всичко да става на едно място. В nPloy.

UPGRADE на таргетирането в Talent Pool-а

Филтрирайте и таргетирайте и по обява
Вече можете да филтрирате кандидатите в Talent Pool-а не само по настояща професия, стаж, умения, езици, а и спрямо изискванията на конкретна обява за работа. Стигнете по-бързо и прецизно до подходящите кандидати.

UPGRADE на представянето на компанията

Покажете се на кандидатите

Добавихме опцията да споделяте снимки в профила на компанията. Това е отлична възможност да покажете на кандидатите средата и атмосферата в офиса си и така да им дадете възможност да преценят представят ли си се там.

UPGRADE на възможностите за teamwork

Включете всички в nPloy-екипа
Досега Pro и Unlimited абонаментите бяха с ограничение до 5 потребителя на акаунт. Вече няма лимити – поканете целия екип – имате тази свобода.


Добре дошли в по-интуитивното, практично и удобно бъдеще на рекрютмънта.

Comments (1)

Браво! Доста функционално.

Leave a comment