fbpx

Privacy Policy / Политика на поверителност

About us

HIGHR Ltd., VAT BG106616968 Tel. +359 87 8577759; e-mail: office@nploy.net is an administrator of the personal data provided in the online platform and in the application nPloy.

Our attitude towards your personal data

HIGHR Ltd. places great value on the protection of personal data and collects and processes personal data only in compliance with the requirements of local and European legislation. The purpose of this Privacy Policy is to inform you of how we process your data, what personal data we collect from you, the purpose of data collection, the period for which we would collect your data and respectively what your rights are.

The security of the data you have provided is very important to us. Therefore, we protect your data by implementing all appropriate technical and organizational means available at our disposal in order to prevent unauthorized access, unauthorized or malicious use, loss or premature deletion of information.

What kind of data do we process?

Data provided during registration

In order to create an account, you must provide information such as your name, email address and / or mobile phone, as well as set up a password.

Personal profile

You can choose which information to share on your profile, such as your education, professional experience, skills, a photo, city and country. You do not need to provide additional information in your profile; however, profile information helps you get more out of our services, including helping employers and business opportunities find you. It is entirely your choice whether to include sensitive information and make it public. Please do not post or add personal information to your profile that you do not wish to be publicly available.

Before there is a “like”, the only information that will be publicly visible on your profile for other users of the platform will be your experience, education, skills and languages.

Your name, contact details, your resume and other additional information will only become visible to potential employers once you “like” their profile and they “like” yours as well.

Corporate profile

Еmployers seeking candidates can create a corporate profile, with the information gathered being their email address, names and telephone number. You do not need to provide additional information on your profile; However, profile information helps you get more out of our services by helping job applicants find you and pick your organization overother ones. If you want to see more  information about a potential candidate and you like their summary presented, you have to “like” the candidate.  Only once the candidate likes your company’s profile as well will you be able to see all of their information.

Publishing and uploading

We collect personal information from you when you submit, publish, or upload it to our Platform, for example, when filling out a form (such as demographics or salary), respond to a survey, or submit a resume. You do not need to post or uploadany other type of personal information, although not doing so may limit the possibility of your account being promoted.

Information shown on your profile

Personal information for each candidate such as: names: contact information, resume, and more, becomes visible to the prospective employer only if there is a “match” between the applicant and the company seeking candidates.

Chat with employers

Employers, whose job ad you have applied for, have the opportunity to send you messages related to your application, which you can reply to. We are not responsible for the content of these messages.

Usage of the service

We record data usage when you visit or use our Services (including our sites, application technology and platforms) (e.g., our off-site plugins)), such as when you search, install or update one of our mobile applications or apply for work. We use inputs, cookies, device information and Internet Protocol (IP) addresses to identify you and record your use.

Cookies, Web Beacons and other similar technology

We collect data through cookies and similar technologies. You can control cookies through your browser settings as well as other tools. You may also opt out of cookies and similar technologies that track your behaviour while you’re browsing third-party sites.

Why do we process your data?

Contacting employers and candidates

Our services allow you to keep in touch and get in touch with job applicants, employers and other professional contacts. In order to be able to do so, you will have to “like” the professionals you want to contact and respectively, they also have to “like” you. When you match with other members, you will be able to exchange information with each other in order to offer a job, apply for work, or exchange professional opportunities. It is your choice whether to like another members’ profile.

Our services allow you to explore career opportunities, to seek and to find opportunities for such development. Your account can be found by those who are looking to hire (for a job or a specific task) or be hired by you. We will use your information to recommend jobs, to show you and others who work in a company, industry, position or location, or have certain skills and characteristics. We will use your information to recommend work to you. Keeping your profile accurate and up-to-date can help you connect with others and provides you with a wider range of opportunities, offered by our Platform.

Marketing

We do not use direct marketing, and in the future, if we start doing so, we will ask for your consent.

Who do we share your data with?

We use the services of companies that help us carry out our business (such as support, analysis, audit, payments, fraud detection, marketing and development). They will have access to your information in order to perform these tasks on our behalf and shall not disclose or use it for any other purpose. We do not disclose your personal information to third parties before we make sure that all technical and organizational measures have been taken to protect that data, striving to exercise strict control over the realization of this purpose.

 

We may share your information in the group of companies owned by HIGHR Ltd. for the purposes set out in this Policy.

Employers

When submitting data to an employer, he becomes the Administrator of your personal data and is responsible for it. It is important to keep in mind that although this data may be technologically stored on our infrastructure, under the Regulation only the Administrator (Employer) has the right to use it. For this reason, you should send requests directly to the Employer regarding applications you have already submitted.

Regulatory and other bodies

We may need to share your data based on a legal obligation that applies to us, as well as during litigation.

When do we delete your personal data?

We will store your personal information for as long as your account exists for or as long as it is required in order for us to provide you with the Services. Your data will be deleted when you remove your data and / or close your account.

Вас.

Access Rights and control over your personal data

You can access or delete your personal information

Data deletion: You may ask us to delete some or all of your personal information.

Deleting CVs, files and other documents

You can delete CVs, files and other documents stored in your account at any time. This does not lead to the deletion of documents already submitted as part of an application. To do this, use the application deletion feature.

When you close your account, all your applications are removed from the accounts of the companies in which you applied. Thus this may make it impossible for your applications to be taken into account during the candidate selection process in the case you wanted your application to be taken into consideration. Deletion applies only to applications stored on the Site. The Employer may have printed or stored copies of your application off the Site.

If you want to download and store the data found in your account, you must do so before deactivating it.

Data change or data correction: You can edit some of your personal information through your account. You may also ask us to change, update or correct your information in certain cases, especially if it is inaccurate.

Data Restriction: You may request that we delete all or some of your personal information (e.g. if we have no legal right to continue using it) or restrict our use of it (e.g. if your personal data is inaccurate).

Right to Access and / or Receiving Data: You may ask us for a copy of your personal data or request it in a digital format.

Deleting data and closing your account

You have the right to delete your data at any time as well as to deactivate your account after unmarking the “I give my consent to the processing of my personal data” button in your account settings.

If you choose to delete your account, your personal information will usually cease to be visible to others in our services within 24 hours. Your data will be deleted within 30 days of the account deletion.

The information that you have shared with others will remain visible after you close your account or delete the information from your own profile or mailbox. We also do not control the data that other members have copied outside of our services. Your profile may continue to appear on the services of others (e.g., search results) until they refresh their cache.

Cross-border data transfers

We process data within the European Union and will not share your information outside the EU and EEA. You can make your data visible to non-EU and EEA-based users if you “match” with such a user.

 

What are the legal grounds for processing your data?

 

We process the personal data we collect most often for the following purposes and legal reasons:

 

1. Based on consent

 

2. Processing of data necessary for the conclusion or performance of a contract

 

3. Processing the data necessary to fulfil our regulatory obligation

 

4. Data processing based on our legitimate interest

In case of unlawful processing of data, you can contact the Commission for Personal Data Protection.

 

Changes to this Privacy Policy

 

This procedure for personal data protection may change over time. Such changes will take effect immediately upon their announcement. Regularly reviewing this page guarantees that you will always be aware of what information we collect, how we collect it, for what purposes HIGHER Ltd. uses it and under what circumstances (if any) we will share it with other parties.

For questions and claims regarding data protection, you can contact HIGHR Ltd.‘s Data Protection Officer at the following email address: dpo@nploy.net

This Privacy Policy was last updated on May 20, 2018.

Информация за нас:

ХАЙЪР ООД, ЕИК 106616968, Тел: ‭+359 87 8577759‬; e-mail: office@nploy.net, е администратор на личните данни предоставяни в онлайн платформата и мобилното приложение nPloy

Нашето отношение към вашите лични данни:

ХАЙЪР ООД отдава голямо значение на защитата на личните данни и събира и обработва лични данни само при спазване на изискванията на местното и европейското законодателство. Целта на настоящата „Политика за защита на личните данни“ е да бъдете информирани как обработваме Вашите данни и какви лични данни бихме събрали за Вас, с каква цел, срок и респ. какви са Вашите права.

Сигурността на данните, които сте ни поверили е много важна за нас. Ето защо ние защитаваме Вашите данни като прилагаме всички подходящи технически и организационни средства, с които разполагаме, за да не допускаме неразрешен достъп, неразрешено или злонамерено ползване, загуба или преждевременно заличаване на информация.

Какви лични данни обработваме за Вас?

Данни, предоставяни при регистрация

За да създадете профил, трябва да предоставите данни, включително име, имейл адрес и/или мобилен телефон, както и парола.

Профил на физическо лице

Можете да избирате каква информация да споделяте в потребителския си профил, като Вашето образование, професионален опит, умения, снимка, град и държава. Не е необходимо да предоставяте допълнителна информация в потребителския си профил; информацията в профила обаче Ви помага да получите повече от нашите услуги, включително да помагате на работодателите и бизнес възможностите да Ви намерят. Изцяло Ваш е изборът дали да включите чувствителна информация и да я направите публична. Моля, не публикувайте и не добавяйте лични данни в потребителския си профил, които не искате да са обществено достъпни.

Преди да има „харесване“, единствената публично видима информация от потребителския Ви профил за другите потребители на платформата ще бъде: опит, образование, умения и езици.

Следните данни ще бъдат видими за потенциалните работодатели само след като харесате техния профил и те Вашия: имена, данни за контакт и резюме и други данни публикувани от Вас.

Профил на компанията

Работодателите, търсещи кандидати могат да създават корпоративен профил, а личните данни, които могат да бъдат събрани от представители на организацията в зависимост от случая, са имейл, имена и телефонен номер. Не е необходимо да предоставяте допълнителна информация в потребителския си профил; Информацията в профила обаче Ви помага да получите повече от нашите услуги, като помагате на кандидатите за работа да Ви намерят и предпочитат организацията Ви пред останалите. Ако искате да видите информация за потенциален кандидат и Ви харесва обобщената изложена информация, трябва да „харесате“ кандидата. Само ако кандидатът харесва профила на Вашата организация, ще можете да видите цялата информация за него.

Публикуване и качване

Ние събираме лични данни от Вас, когато ги предоставяте, публикувате или качвате в нашата Платформа, например когато попълвате формуляр (например с демографски данни или заплата), отговаряте на проучване или изпращате резюме. Не е нужно да публикувате или качвате лични данни, макар че ако не го направите, това може да ограничи способността Ви за популяризиране на профила си.

Показване на информация в потребителския Ви профил

Личната информация за всеки кандидат, като: имена: информация за контакт, резюме и други, става видима за потенциалния работодател само в случай, че има „харесване“ между кандидата и компанията, търсеща кандидати.

Чат с Работодатели

Работодатели, по обяви на които сте кандидатствали, имат възможност да Ви изпращат съобщения във връзка с Вашата кандидатура, на които по Ваша преценка можете да отговорите. Ние не носим отговорност за съдържанието на тези съобщения.

Използване на услугата

Ние регистрираме данни за използването, когато посещавате или използвате по друг начин нашите Услуги, включително нашите сайтове, технология за приложения и платформи (напр. нашите плъгини извън сайта), например когато извършвате търсене, инсталирате или актуализирате едно от нашите мобилни приложения или кандидатствате за работа. Използваме входни данни, “бисквитки”, информация за устройството и адреси за интернет протокол (“IP”), за да ви идентифицираме и да регистрираме Вашето използване.

Cookies, Web Beacons и други подобни технологии

Събираме данни чрез “бисквитки” и подобни технологии. Можете да контролирате “бисквитките” чрез настройките на браузъра си и други инструменти. Можете също така да се откажете от използването на “бисквитки” и подобни технологии, които проследяват поведението Ви на сайтовете на други хора за рекламиране от трети страни.

С каква цел обработваме Вашите данни?

Свързване с работодатели и кандидати

Нашите услуги Ви позволяват да поддържате връзка и да контактувате с кандидати за работа, работодатели и други професионални контакти. За да направите това, Вие ще трябва да се “харесате” с професионалистите, които избирате и които също “харесват” Вас. Когато си съвпаднете с други членове, ще можете да обменяте информация помежду си, за да предложите работа, да кандидатствате или да работите и да обменяте професионални възможности. Ваш е изборът дали да харесате профил на друг член.

Нашите услуги Ви позволяват да проучите възможност за кариерно развитие, да търсите и да бъдете намерени за възможности за такова развитие. Профилът Ви може да бъде намерен от тези, които търсят да наемат (за работа или определена задача) или да бъдат наети от Вас. Ще използваме вашите данни, за да препоръчваме работни места, да показваме на Вас и на други хора, които работят в дадена компания, индустрия, позиция или местоположение или имат определени умения и характеристики. Ние ще използваме Вашите данни, за да препоръчаме работа на Вас. Поддържането на точния и актуален потребителски профил може да Ви помогне да се свържете по-добре с другите и с възможностите, предоставяни от нашата Платформа.

Маркетинг

Ние не извършваме директен маркетинг, а в бъдеще, ако започнем да го правим, ще поискаме Вашето съгласие.

С кого споделяме данните Ви?

Доставчици на услуги

Ние използваме услугите на компании, които ни помогнат да извършваме дейността си (например поддръжка, анализ, одит, плащания, откриване на измами, маркетинг и развитие). Те ще имат достъп до вашата информация, както е необходимо, за да изпълняват тези задачи от наше име и са длъжни да не разкриват или използват за други цели. Не предоставяме Ваши лични данни на трети лица, преди да сме се уверим, че са взети всички технически и организационни мерки за защита на тези данни като се стремим да осъществяваме строг контрол за изпълнение на тази цел.

Можем да споделяме данните Ви в групата дружества, собственост на ХАЙЪР ООД, за целите посочени в настоящата Политика.

Работодатели

При предоставяне на данни на работодател, той става Администратор на получените от Вас лични данни и носи отговорност за тях. Важно е да имате предвид, че въпреки че тези данни е възможно да се съхраняват технологично върху наша инфраструктура, съгласно Регламента право да се разпорежда с тях има единствено “Администраторът” (Работодателят). Поради тази причина искания във връзка с вече изпратени от Вас кандидатури е необходимо да изпращате директно към Работодателя.

Регулаторни и други органи

Може да се наложи да споделяме Вашите данни, въз основа на законово задължение, което се прилага спрямо нас, както и при съдебен процес.

Кога изтриваме Вашите лични данни?

Съхраняваме личните Ви данни, докато профилът Ви съществува или е необходимо, за да Ви предоставим Услугите. Данните Ви ще бъдат изтрити при закриване на данни и/или закриване на акаунта.

Права за достъп и контрол на личните Ви данни

Можете да получите достъп до или да изтриете личните си данни.

  • Изтриване на данни: Можете да поискате от нас да изтриете част или всички лични данни за Вас

Изтриване на автобиографии, файлове и др.

Вие имате възможност да изтривате автобиографии, файлове и други съхранявани във Вашия акаунт документи по всяко време. Това не води до изтриване на вече изпратени, като част от кандидатури, документи. За тази цел използвайте функцията за изтриване на кандидатури.

При закриване на акаунт всички Ваши кандидатури се премахват от акаунтите на компаниите, в които сте кандидатствали, и това може да доведе до невъзможност Вашите кандидатури да бъдат взети предвид при извършване на подбор, в случай че желаете това. Изтриването се отнася само за съхраняваните в Сайта кандидатури. Възможно е Работодателят да е разпечатал или съхранил копия на Вашата кандидатура извън Сайта.

Ако желаете да изтеглите и съхраните данни, намиращи се във Вашия акаунт, е необходимо да направите това преди неговото закриване.

  • Промяна или корекция на данните: Можете да редактирате някои от личните си данни чрез профила си. Можете също да поискате от нас да променим, актуализираме или коригираме данните Ви в определени случаи, особено ако са неточни.
  • Ограничаване на използването на данни: Можете да поискате да преустановим използването на всички или някои от Вашите лични данни (напр. ако нямаме законно право да продължим да го използваме) или да ограничим употребата им (напр., ако Вашите лични данни са неточни).
  • Право на достъп и/или получаване на данните: Можете да ни поискате копие от Вашите лични данни и да поискате копие от лични данни, които сте предоставили в машинно четлив формат.

 

Изтриване на данни и закриване на профила

Имате право по всяко време да изтриете данните си и закриете профила си след демаркиране на бутона „съгласен съм nPloy да ми обработва данните“ в настройките на профила си.

Ако изберете да изтриете профила си, Вашите лични данни обикновено ще спрат да се виждат от другите в нашите услуги в рамките на 24 часа. Данните Ви ще бъдат изтрити в рамките на 30 дни от изтриване на профила.

Информацията, която сте споделили с други хора, ще остане видима, след като затворите профила си или изтриете информацията от собствения си потребителски профил или пощенска кутия, и не контролираме данните, които другите членове са копирали извън нашите услуги. Потребителският ви профил може да продължи да се показва в услугите на други (напр. Резултати от търсенето), докато не опреснят кеш паметта си.

Друга важна информация

Трансгранични трансфери на данни

Ние обработваме данни в рамките на Европейския съюз и не споделяме вашата информация извън ЕС и ЕИП. Можете да направите данните си видими за потребители, които не са базирани в ЕС и ЕИП, в случай че се “съвпадате” с такъв потребител.

На какви правни основания обработваме Вашите данни?

Ние обработваме личните данни, които събираме най-често със следните цели и правни основания:

А. Въз основа на дадено съгласие

Б. Обработване на данните, необходими за сключване или изпълнение на договор

В. Обработване на данните, необходими за изпълнение на наше нормативно задължение

Г. Обработване на данните въз основа на наш законен интерес

 

При незаконосъобразно обработване на данните, можете да се обърнете към Комисия за защита на личните данни.

 

Промени в настоящата Политика за защита на личните данни

Тази процедура за защита на лична информация може да бъде променяна във времето. Такива промени ще влязат в сила незабавно след тяхното оповестяване. Редовното преглеждане на тази страница Ви гарантира, че винаги ще сте наясно каква информация събираме, как и за какви цели ХАЙЪР ООД я използва и при какви обстоятелства (ако настъпят такива) ще я споделяме с други страни.

При въпроси и предявяване на права по отношение защитата на данните, можете да се обърнете към длъжностното лице за защита на данните на ХАЙЪР ООД на следния електронен адрес: dpo@nploy.net

Тази Политика за защита на личните данни е актуализирана за последен път на 20.05.2018г.