fbpx

Големият ъпдейт те очаква в nPloy

Да, признаваме си, имахме малко бъгове, но не само ги оправихме, ами и ъпдейтнахме nPloy, за да срещнеш точната работа по-лесно от всякога.

📄 Интегрирай директно CV-то си.
Знаем, че е досадно да се попълват полетата едно по едно, а ти си забързан човек, затова ти го спестихме. Качи CV-то си, а полетата сами ще се попълнят! Доста готино и удобно, знаем.

 

🔎Не всички търсят full time / 9 to 6 job
Търсиш стаж, или работа от вкъщи? Избери internship, traineeship или remote work в job type и разгледай само тези обяви. Един клик и филтрираш само това, което те интересува. Да, ъпдейт номер 2 го прави толкова просто.

 

📎Прати файл на работодателя… в чата!
Имате match, вече си пишете в чата, но искаш да пратиш портфолио, презентация, изображение, препоръка, с което да демонстрираш уменията и опита си. Имаш го! Attach > Send.

 

👀Разгледай [бъдещия си] офис
В каква среда ще работиш? Знаем, че си задаваш този въпрос, още като кандидатстваш (лайкваш!) позиция. Да се чувстваш добре в средата, в която изкарваш работната си седмица, те прави по-продуктивен, по-успешен и… по-щастлив. В nPloy вече можеш да видиш галерия с обстановката в офиса на работодателя, за чиято позиция си кандидатствал. Огледай се и реши там ли е твоето място.

 

📆Ще ти напомним за интервюто
Когато nPloy прави ъпдейти, ги прави както трябва. След уговорка с работодателя за интервю, ще получиш известие за дата, час, локация и името на човека, с когото ще се срещнеш. И ще ти напомним 24 часа по-рано за срещата. Ами така де, всички се разсейваме понякога.

 

👎НЕ харесвай на свобода
Виждаш една и съща обява, а не е твоята? Когато два пъти отбележиш, че не я харесваш, тя ще влезе в секцията ти ‘disliked’ и няма да се появява повече на дисплея ти. Винаги можеш да разгледаш и преразгледаш нехаресаните обяви и да кандидатстваш за тях. Все пак всеки трябва да има право да размисли.

 

📢Говорим ли на един език?
За да сме честни, всички “знаем” македонски 😉 Но ако работата, за която кандидатстваш, налага определено ниво на познания на език, е хубаво да сме честни отначало.
Както досега, в приложението отбелязваш, какви езици знаеш, а вече и ще те match-ваме с работодатели, спрямо нивото ти – Basic, Intermediate, Advanced, Proficient и Native.
Отбележи степента на познанията си и ще виждаш само обявите, които отговарят на нея. Търсим точната работа все пак.

Tочният ъпдейт, нали? Сега е точният момент да отвориш
nPloy и да се увериш!
😮Нямаш приложението? Изтегли nPloy напълно безплатно
от Google play и App Store!
Точната работа за теб е в nPloy, не я карай да те чака!

Leave a comment