fbpx

Не търсиш работа? Имаме нещо и за теб.

Не е нужно да търсиш работа, за да си намериш работа.
woman-holding-phone-looking-at-filters

Ние в nPloy разбираме динамиката на трудовите взаимоотношения. Затова знаем, че често, като служители сме в ситуация, в която не си търсим работа активно. За това може да има много причини – настоящата ни работа ни харесва, изградили сме доверие с работодателя и сме постигнали конкурентно възнаграждение. Всичко това е чудесно, но като професионалисти, знаем, че някъде там може би има и нещо по-добро за нас. По-перспективна компания, с по-големи възможности за кариерно развитие или по-добър социален пакет. От една страна сме в комфортната си зона на спокойствие и сигурност, а от друга бихме последвали предизвикателно предложение, което отговаря на нашите търсения и ще ни даде повече.

Пасивното търсене на работа е напълно възможно с nPloy. С приложението можеш да разчиташ на пълна анонимност. Работодателите в нашата база данни получават достъп до личните данни на „търсещите“ само при взаимен интерес. Това ти позволява да разглеждаш предложения от работодатели, без да се притесняваш за това каква информация ще видят те за теб.

С nPloy е достатъчно да си създадеш профил и да посочиш критериите си, а ако някой от работодателите в системата хареса това, което предлагаш като умения, той може да направи първата крачка към теб.

Затова следващия път, когато излезеш в обедна почивка или просто вземеш следобедното си кафе, можеш да отвориш nPloy и да видиш какво ново – дали там случайно се е появило следващото супер предизвикателство точно за теб.

Related Posts

Comments (2)

Здравейте, надявам се да намеря добра работа.

Успех! Ще се радваме да споделиш, когато я намериш.

Leave a comment