fbpx

Прочети, ако търсиш мечтаната работа

Каране на колело. Сноубординг. Намиране на идеалната работа. Някои неща са трудни в началото и понякога дори ни демотивират.

Търсенето на работа често е свързано със стрес, неяснота и напрежение. Да намериш идеалната позиция е само част от нещата, има значение имиджа на компанията, културата в компанията, отношението и още куп фактори.

Още по-стресиращо е, когато харесаш позицията и компанията, но не получаваш обратна връзка от тях в продължение на дни и дори седмици. Започваш да се чудиш къде си сгрешил, дали да се свържеш с тях отново, дали да чакаш мълчаливо. Познато, нали?

Сега си представи приложение, което с няколко клика може да те отведе до мечтната работа и да скъси и улесни гореописания процес. Как? Инсталираш приложението. Попълваш резюмето си. Преглеждаш позиции. Намираш работа. Точно толкова лесно.

nPloy има за цел да смени играта от job searching в job matching, а ти си главният герой. Няколко големи компании вече се присъединиха към светлата страна и най-хубавото е, че когато match-нете, т.е ти харесаш позиция и си одобрен от работодателя, можеш директно да си чатиш с него, а не да чакаш мълчаливо.

Реши си проблемите и инсталирай приложението още сега!

Related Posts

Comments (1)

Кремена Николова

Работа

Leave a comment