fbpx

JOB MATCHING или защо с nPloy намираш това, което търсиш.

Влизаш в кариерен сайт. Започваш да търсиш работа свързана с твоята специалност и експертиза, но започват да се появяват обяви, които нямат нищо общо с това, за което си дошъл. Да, случва се много често и на много хора и обикновено прави процеса досаден. Сега е моментът да ти кажем, че това може да не е така.

Ние от nPloy вярваме, че нещата могат да се случват лесно. Затова в нашето приложение виждаш само позиции, които са подходящи за теб. Алгоритъмът ни комбинира интелигентно информацията, която си подал в резюмето си и критериите, които си задал предварително. Така сме сигурни, че няма как да попаднеш на работна позиция, която не отговаря дори и на един от зададените критерии или пък не е в твоя град. И защото винаги искаме нещата днес да са по-добри от вчера, колкото повече използваш приложението, толкова по-селектирани позиции ще виждаш, защото приложението ни се учи от твоите действия в него. Помни офертите, които си отхвърлил и тези, които си харесал, за да те приближи още повече до точната работа за теб.

Накратко, Job Matching-ът е това. Зад него седят стотици часове разработка и всеки един от тях си заслужава, ако успеем да те срещнем с това, което търсиш.

Related Posts

Leave a comment